Inschrijven Fatburner  FATBURNER:
  Stoer, laagdrempelig, en buitengewoon effectief. 

  Vraag nu een GRATIS proeftraining aan!
  — SCROLL omlaag voor meer informatie —

  UURROOSTER

  MAA 10.00 – 10.30 | 20.30 – 21.15 
  DIN
  WOE
  DON 20.00 – 20.45 
  VRIJ 18.00 – 18.30
  ZAT  09.00 – 09.45 
  ZON

   

  FATBURNER IN DE PRAKTIJK

  BUITENGEWOON EFFECTIEF:
  Met een calorieverbruik van 400 tot 600 Kcal per uur, zijn de Fatburners zéér effectieve groepslessen voor wat betreft vetverbranding als conditieverbetering. Op beide fronten levert dat zelfs met één keer per week trainen al een aanzienlijke bijdrage op.

  LAAGDREMPELIG:
  Tijdens een Fatburner is het hard werken, want het tempo ligt continu hoog. Echter, de intensiteit waarop oefeningen worden uitgevoerd, is voor iedereen anders. Samengevat: je geeft 100%, maar dat doe je op je eigen niveau. Verschillende levels van uitvoering worden altijd aangegeven.
  Een achtergrond is techniek is geen vereiste. Sterker nog, vanwege de hoge intensiteit bestaat een Fatburner veelal uit gemakkelijke beweegpatronen, waardoor het tempo hoog kan liggen terwijl de kans op blessures toch klein blijft.

  ‘VERSTAND OP NUL’:
  Eén van de grootste voordelen van de Fatburner, is dat de tijd voorbij vliegt. In tegenstelling tot veel reguliere cardiovormen, zijn deze trainingen uitdagend, stoer en hoog in energie.
  Je laat je meevoeren door de muziek (nee, je hoeft niet per se ritmisch te kunnen bewegen!), werkt je 30 of 45 minuten in het zweet en gaat met een voldaan gevoel weer naar huis.

  DE PERFECTE AANVULLING:
  In de Fatburner maak je enkel gebruik van je eigen lichaamsgewicht. Er komen geen gewichten of andere materialen aan te pas, want de focus ligt primair op vetverbranding en verbetering van het uithoudingsvermogen, en pas secundair op kracht.
  Hierdoor is de Fatburner goed te combineren met andere beweegvormen, óók met intensieve beweegvormen zoals krachttraining, diverse vormen van Power Yoga en hardlopen.

   

   

  PROEFTRAINING AANVRAGEN

  Na het invullen van bovenstaand formulier wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen om een vrijblijvende proefles in te plannen. Pas hierna besluit je of je een rittenkaart wilt afnemen.


  EEN ABONNEMENT NEMEN…

  is niet nodig, en dus zit je nergens aan vast.
  Je kunt deelnemen aan de Fatburners middels een digitale 10-rittenkaart (€9,50 per les) of 20-rittenkaart (€8,50 per les).

  In een semi-PT abonnement of Personal Training traject zijn de Fatburners inbegrepen.


  ALGEMENE VOORWAARDEN

  Bekijk hier de algemene voorwaarden met betrekking tot Body Office diensten.