@HOME Programma

04 mei – 02 juni

Een stok achter de deur om in 30 dagen je training & voeding
weer goed op de rit te krijgen
en meteen werk te maken van die eerste kilo’s.

V   Iedere week nieuwe video-workouts voor thuis, te volgen in ‘real time’

V   LIVE online lessen (max. 12 pers.) waarin je wordt gecoacht op techniek

V   Praktisch Voeding-handboek met duidelijke richtlijnen en voorbeeld-schema’s

V   Persoonlijk voeding consult !

V   “Buddy-korting” bij inschrijven samen met je partner/vriend(in)

 V   Bewezen effectief programma

 V   Niet tevreden, 100% geld terug (zie Meest Gestelde Vragen)

WAAROM DIT PROGRAMMA?

Omdat het uitdagende tijden zijn; in het algemeen, maar óók voor wat betreft onze structuur in training en voeding…

De routine die we kenden is weggevaagd, en de daarmee samenhangende discipline en motivatie vaak ook.

Mocht je mij nog niet kennen: mijn naam is Rianne (29 jaar) en ik run een Personal Training studio in Sittard (Limburg). In het verleden heb ik veel online programma’s aangeboden en ik kreeg nu uit diverse hoeken de vraag of ik dat in deze periode nog een keer wilde doen.

Veel mensen zijn inmiddels wel klaar met deze ‘pauze’ en willen op fysiek vlak graag weer wat routine terug. En dan liefst een routine die resultaat oplevert, niet té veel tijd in beslag neemt, geen uitzoekwerk vereist en een beetje een stok achter de deur geeft.

Daarom dit 30-dagen “@HOME” programma, waarmee ik je help om je training & voeding weer op de rit te krijgen en ook meteen de eerste meters te maken voor wat betreft resultaat.

 

INHOUD VAN HET PROGRAMMA

VIDEO WORKOUTS VOOR THUIS
Iedere week ontvang je drie trainingen op video: twee van 20 minuten (1 kracht & 1 cardio) en eentje van 40 minuten (kracht) die je in ‘real time’ kunt volgen op een moment dat het jou uit komt. Áls je materiaal nodig hebt, dan is het altijd iets dat je in huis kunt vinden.

LIVE WORKOUTS ONLINE
Tot 3 keer per week kun je je inschrijven voor een Live Workout (30 minuten), waarin ik je coach in de juiste uitvoering van de krachtoefeningen.
Om een goede coaching te kunnen garanderen, hanteer ik een maximum van 12 personen per les.
De live workouts staan gepland op de volgende tijdstippen: MAA 10.30 / MAA 19.30 / WOE 08.00 / WOE 19.45 / VRIJ 08.15 / VRIJ 19.00 / ZAT 08.00 / ZAT 10.15

VOEDING HANDBOEK
Een handboek dat je de basisrichtlijnen voor een haalbaar, resultaatgericht voedingspatroon geeft, en 4 voorbeeldschema’s van hoe je voeding eruit zou kunnen zien.

PERSOONLIJK VOEDING CONSULT
Als aanvulling op de basisrichtlijnen van het handboek, kijk ik in een persoonlijk consult van 30 minuten met je mee waar (en hoe) je in jouw eetpatroon de meeste winst kunt behalen.

STOK ACHTER DE DEUR
Voor de online live workouts werken we met inschrijving, wat betekent dat er wordt gerekend op je aanwezigheid.
Wekelijks kun je gebruik maken van een ‘progressie-formulier’ (optioneel, uiteraard) waarin je je doelen, vooruitgang en planning met mij deelt.
Schrijf je je samen met een buddy in, dan kun je gebruik maken van de korting. Natuurlijk met het idee dat jullie dan voor elkaars ‘extra motivatie’ zorgen!

 

INSCHRIJVEN

Deelname: €99,- inclusief BTW (betaling via iDeal of Bancontact)

Bij inschrijving samen met je partner/vriend(in) kun je gebruik maken van de “Buddy-korting” en betalen jullie beiden €79,-.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN (*)

Hoe werkt het inschrijven en hoe maak ik gebruik van de “Buddy-korting”?

Via de knop ‘ik wil me inschrijven’ kom je uit bij een formulier waar je kunt aangeven of je individueel inschrijft, of samen met een buddy.
Vervolgens krijg je per e-mail een betaallink voor het bedrag van €99 of €79. Zodra de betaling is voldaan, ben je officieel ingeschreven en ontvang je een e-mail met nog eens overzichtelijk alle start-informatie.

Maar wat als ik me al heb ingeschreven en de betaling heb voldaan, en daarna tóch nog een buddy vindt? Kunnen wij dan nog gebruik maken van de korting?

Ja hoor. Dan verreken ik ‘jouw’ €20 korting met de inschrijving van je buddy, dus hij of zij betaalt dan nog €59. Jullie kunnen het verschil dan zelf onderling verrekenen.

Krijg ik garantie voor resultaat?

Nee, natuurlijk omdat ik je die garantie onmogelijk kan geven.
Wél kan ik zeggen dat dit programma in het verleden zijn effectiviteit heeft bewezen, met meer dan 350 mensen die onder mijn begeleiding in soortgelijke online maandprogramma’s gemiddeld 3-5 kg kwijt raakten, een stabiele trainingsroutine opbouwen en zich beter/fitter in hun vel voelden.

Wat bedoel je met “Niet tevreden, 100% geld terug”?

Wanneer je – eenmaal gestart – tóch niet tevreden bent over de inhoud van het programma, dan kun je tot en met dag 5 (vrijdag 8 mei) je deelname annuleren. Ik wil niet dat je je geld besteed aan een programma dat je toch niet gebruikt.
Je deelname annuleren doe je door een mail te sturen naar info@bodyoffice.nl. Binnen 24 uur wordt 100% van je inschrijfgeld dan teruggestort, no questions asked.

Kan ik de workout-video’s na afloop van het programma nog blijven gebruiken?

Ja, tot minimaal één jaar na het programma blijven de video’s nog online staan zodat je ze via dezelfde links kunt vinden.

Wat moet ik me voorstellen bij de video-workouts en kan ik een voorbeeld zien?

Yes. De video’s zullen opgenomen worden in dezelfde setting en met dezelfde kwaliteit als bijvoorbeeld deze core-training.

Wat moet ik me voorstellen bij de live workouts (online) en kan ik een voorbeeld zien?

Yes, hier een sfeerfoto op Facebook en Instagram.
Eventueel achtergrond-geluid is geen probleem, want je microfoon staat uit. (Kun je wel manueel aanzetten)
Om gecoacht te kunnen worden, heb je natuurlijk wel een webcam nodig.

Moet ik ervaring hebben met (kracht)training om de workouts te kunnen volgen?

Nee. Voor oefeningen die technisch te complex en/of te zwaar zijn, geef ik altijd een alternatief voor een lichtere versie.

Ik heb last van (een) blessure(s), kan ik toch deelnemen?

Misschien wel, misschien niet. Als je last hebt van een blessure die je training wellicht in de weg kan staan, stuur dan eerst een e-mail naar info@bodyoffice.nl zodat we even kunnen overleggen of het verstandig is om deel te nemen.

Heb je nog een andere vraag?

Stuur dan gerust een mailtje naar info@bodyoffice.nl

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bekijk hier de algemene voorwaarden met betrekking tot Body Office diensten.